КФОР обучава Куртијеву полицију за напад на Србе!

KFOR

Конзервативни покрет НАШИ јучерашњу „вежбу“ коју су Куртијеве безбедносне снаге увежбавали са припадницима Кфора, у бази специјалне јединице тзв. косовске полиције „Белведере“, у јужном делу Косовске Митровице сматра отвореном провокацијом и претњом по Србе на КиМ.

Конзервативни покрет Наши поставља питање како је могуће да припадници војне мисије која је по Резолуцији СБ УН 1244 једина регуларна војска на територији Косова и Метохије, обучавају нелегалну армију лажне државе и то за упаде у објекте, брзе интервенције уз коришћење шок-бомби, пресретање возила и хапшења, управљање борбено-оклопним возилима.

Оно што је знак за узбуну то је да су у поменутој бази били присутни и британски, амерички, турски и немачки инструктори међународних оружаних снага и само по себи намеће се питање да ли се то спрема неки нови погром српског народа на КиМ  зато што не желе да прихвате намере Приштине да укине српска документа и регистарске таблице за аутомобиле.

Конзервативни покрет Наши  овакве акције КФОРА сматра отвореном провокацијом и претњом Србима на КиМ и то баш у сусрет 1. септембру, за када је заказана примена скандалозних мера Аљбина Куртија.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs