Лажни десничар: Милош Француз, Заветница и Бошко глуме русофиле, а увели би санкције Русији

Obradovic,-Zavetnica,-Jovanovic

Милош Јовановић, Бошко Обрадовић, и Милица Ђурђевић Стаменковски годинама су варали грађане Србије, представљајући се за некакве патриоте и праве десничаре.

Временом су показали своје право лице, а сада је већ доказано да је њихов патриотизам, или боље речено ,,патриотизам“ трајао таман толико док нису почели да иду на канабе у стране амбасаде и то западне. Десничари који иду по мишљење у америчку и британску амбасаду, сада су се ухватили у коло и са тајкуном Ђиласом.

Милош Јовановић је већ постао његов јавни фан и више ни не крије да му је циљ да са Ђиласом сруши Вучића. Милица Заветница је већ добила надимак Мариника 2, а управо је Мариника 1 открила да ће са Заветницима у коалицију.

Тврде да су русофили, а увели би санкције Русији

Бошко Обрадовић лицемерно глуми патриоту, док заправо намерава, као и претходно двоје, да уђе у коалицију са ђиласовцима, међу којима је и Радомир Лазовић , који сматра да смо извршили геноцид у Сребреници и да треба да уведемо санкције Русији.

Ова лажна десничарска црна тројка, је као што видимо, одавно раскринкана. Не може се бити русофил, драги мој десничари ако идете по мишљење у западне амбасаде и хоћете у коалицију са Радомиром Лазовићем. Једно са другим не иде.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs
Претрага
Close this search box.