Лекари верују у Жарков опоравак, за редовне терапије недостаје још пуно новца

Буди хуман

Апатинац, Жарко Тишма (51), води најважнију битку – за живот.

Да би успео неопходно му је много новца, који он и његова породица немају. Продали су све што су могли и за првих неколико терапија потрошили све што су имали. Жарку је НЕОПХОДНА наша помоћ да се избори.

Лекари верују у његов опоравак, уз услов да редовно прима изузетно скупе терапије.
Почетком јула Жарку је дијагностикован карцином плућа. Убрзо након успостављања дијагнозе почели су да се јављају болови и стање се погоршало. Жарко је отишао у иностранство на детаљну дијагностику, где је утврђено да постоје метастазе на костима, дуж кичменог стуба и на другим органима.

Неопходна су му средства за хемиотерапије у комбинацији са имунотерапијама и зрачењем које му је прописано у клиници у Бечу. Ове терапије су тренутно једина могућност да се болест заустави. Такође средства су потребна за услуге превода документације као и смештај.
-До сад смо били на три терапије. Жарку је сад боље, али понестаје средства за лечење. Новац се прикупља преко хуманитарне фондације Александра Шапића, али и на све друге доступне начине. И наши синови, Душан и Лука се боре на свој начин, кроз разне акције и апеле путем друштвених мрежа. Али поред свег нашег труда, средства пристижу слабо и споро. Жарко је борац, а ми се лавовски трудимо да му помогнемо и заједнички успешно превазиђемо ово највеће искушење пред које смо стављени. Лекари у Бечу су оптимистични. На задњем прегледу су рекли да лечење иде по плану и да су прогнозе за оздрављење сасвим реалне, али да су неопходне редовне терапије, зато молим све добре људе да нам помогну, апелује Жаркова супруга Вукица.

За Жаркову животну победу! Будимо хумани!
Помозимо Жарку!
СМС-ом 1306 на 3030
Уплатом на динарски рачун: 160-6000001421558-77
Уплатом на девизни рачун: 160-6000001422084-51
IBAN: РС35160600000142208451
SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs