„Летњи изазови“ 22. јула у Црвенки

kulske manifestacije

На познатом црвеначком излетишту „Поток“, у суботу, 22. јула, од 11 часова, биће одржана манифестација под називом „Летњи изазови“, а по први пут је програм осмишљен и за најмлађе. Атлетски клуб „Црвенка“ представиће специјалне вештине и пружити унутрашњу мотивацију за све младе посетиоце.

Удружење „Видре“ ће представити своје узбудљиве активности за децу, како би се укључили у различите занимљиве пројекте, док ће Стреличарски клуб „Таргет&qуот; Црвенке представити врхунску стреличарску вештину, пружајући деци прилику да се упознају са узбудљивим светом мета и стрела. Међутим, ни то није све! Мађионичари ће представити своје магичне способности и улепшати преподне најмлађима.

У наставку програма, од 14 часова, организатори за све посетиоце припремају бесплатан војнички пасуљ.

„Придружите нам се у нашој зони гастрономије где ћемо вам служити укусан и традиционални војнички пасуљ. Ово је прекрасна прилика да се освежите и уживате у аутентичном гастрономском доживљају. Наши искусни кувари посебно су припремили овај оброк, додавајући специјалне састојке који ће задовољити све укусе. Сигурно ћете уживати у топлом оброку и осећају заједништва док уживате у јелу са осталим посетиоцима“, истичу организатори.

Од 16 часова, сви посетиоци такмичарског духа имаће прилику да учествују у кувању рибљег паприкаша. Сви заинтересовани могу да се пријаве на број телефона 063/8788793, а котизација за учешће је 2.000 динара.

За музички део програма задужен је Новица Текић са гостима, а старт је од 18.30 часова.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs