„Лименка театар фест“ од 30. августа у Сомбору

limenka fest

Сомбор ће, од 30. августа, до 3. септембра, бити домаћин Интернационалног фестивала за децу и младе „Лименка театар фест“.
У среду, 30. августа, на Главној улици, биће уприличен Дечији карневал, а пола сата касније, шарени едукативни предпрограм. Свечано отварање Фестивала заказано је за 18 часова и 30 минута. Деца ће од 19 часова имати прилику да погледају представу Луткарског позоришта из Сегедина „Егy купац Куфли“.
Другог дана, од 18 часова, биће уприличен шарени едукативни предпрограм, а од 19 часова, биће приказана представа „Три јунаштва Краљевића Марка“, Дечијег позоришта „Чарапа“ из Београда.
У петак, 1. септембра, шарени предпрограм реализоваће се у два термина, од 11 и 18 часова. Од 11 часова и 30 минута, биће приказана представа „Три јунаштва Краљевића Марка“, коју компанија НИС поклања ђацима четвртацима. Од 19 часова, биће приказана представа „Време је за бајку“, Дечијег позоришта из Осијека.
Првог дана викенда, шарени едукативни предпрограм биће реализован од 10 и 18 часова. За 11 часова, заказана је представа „Ритуал Сциссорс“, Театра „Хосе Наваро“ из Перуа, док ће од 19 часова, присутни уживати у представи „Шест пингвинчића“, Театра из Бугарске.
Последњег фестивалског дана, 3. септембра, од 10 и 18 часова, реализоваће се шарени едукативни предпрограм, а од 11 часова, представа „Циркус“, Лутка сцене „Пепино“ из Ниша. Представа „Цврчак и мрав“, Позоришта младих из Сарајева, биће одиграна од 19 часова.
Пет празних лименки доносе једну улазницу за представу или 1 АЛУ ЦОИН, којим се може искористити за „куповину“ разних занимљивих ствари, као што су: књиге, оловке, бојанке, торбе, привесци, разгледнице….
„Лименка театар фест“ организује се у Народном позоришту Сомбор, на адреси Трг Косте Трифковића број 2.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs