Ловрековић оголио лицемере из коалиције Заједно: Гупике за глупике

Tomo Lovrekvić

Новинар Томо Ловрековић данас је објавио видео-снимак на друштвеној мрежи Фејсбук, а на коме је приказано како са акваријумом у рукама улази у откључане просторије коалиције Заједно.

– Има ли кога? Домаћини? Ето видите шта је коалиција Заједно. Откључане канцеларије, али нема никога. Пошто воле да се брчкају у базенима ми смо им донели акваријум. Њихово природно станиште није базен, већ акваријум, где их држи Шолак као мале гупике глупике и са времена на време, када се узбуни и баци мало хранице, ложи их да су пиране – каже Ловрековић.

Он истиче да они нису никакве пиране, већ глупике и да припадају овом амбијенту.

Тужно је бити део акваријума, а бити убеђен да си звер. Ове звери желе да науди Србији и нашем народу, али у томе наравно нече успети. Када им акваријум буде премали, као што им је и базен премали, имаће где да праве селфије, у Новом Саду на води, једном дивном пројекту. Једва чекају тамо да осунчају своје батаке – рекао је новинар.

Сепаратизам под плаштом бриге за правосуђе: „Заједно“ и ОСА би да преузму тужилаштво како би лакше отцепили Војводину
Сепаратизам под плаштом бриге за правосуђе: „Заједно“ и ОСА би да преузму тужилаштво како би лакше отцепили Војводину

Такође, Ловрековић се обратио и секретару Градског одбора странке Заједно, Младену Цвијетићу, питајући га да ли је „случајно на послу?“.

– Ах, да, немате посао. Нема на чему – кратко је написао он.

Ко је Цвијетић?

Фото: Сцреенсхот YоуТубе
По обичају за опозиционе активисте, Цвијетић је одраније познат по свом антисрпском деловању, али и бројним кривичним делима.

Он је био на потерници због кривичног дела крађа, због чега је пре само неколико дана био и привођен у Новом Саду.

Али, то је само један мали део досијеа овог опозиционара и секретара Градског одбора странке Заједно.

Наиме, против Цвијетића је, током 2022. године, поднето седам кривичних пријава због кривичног дела уништење и оштећење туђе ствари, насилног понашања и напада на службено лице у вршењу службене дужности.

Такође, Цвијетић је у новембру 2021. године разбијао прозоре на просторијама седишта Српске напредне странке на Детелинари, што је тада снимао Брајан Брковић, који је најпознатији по уништавању српских застава у Новом Саду.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs