Марко Кошутић једногласно изабран за директора Удружења за помоћ МНРО „Плава птица“ Кула

Јуче је одржана изборна Скупштина Удружења за помоћ МНРО “Плава птица” Кула на којој је изабрано руководство Удружења које ће водити ову организацију у наредне 4 године. Седница је одржана у сали Скупштине општине Кула.

Седници Скупштине Удружења је присуствовао и председник општине Кула Дамјан Миљанић и помоћник председника Страхиња Паравина као и Бојана Девић руководилац одељења за друштвене делатности. Такође, изборној Скупштини су присуствовали и делегати из ОШ „Иса Бајић“ Кула, Центра за социјални рад општине Кула, Дома здравља Кула и Црвеног крста Кула. 

На седници су једногласно изабрана управна тела Удружења за мандатни период од 2021-2025. године и то: за директора Удружења изабран је Марко Кошутић, дипломирани дефектолог, за чланове надзорног одбора: Валентина Мујичић, професор српског језика, Мирна Вујовић, дипломирана правница и Валика Чанади, родитељ.

За чланове управног одбора: Добрила Калезић Пиндовић, правница, Бојана Девић руководилац Одељења за друштвене делатности, Јована Кривокућа -васпитач, Ивана Зазуљак Папуга- дефектолог и представници родитеља Никола Квасни, Милорад Томић и Божана Рашковић.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Тагови:

Најновије