Марко Мајсторовић:“ Захвалан сам на указаном поверењу“

Vidanov sportski kutak

Мој данашњи саговорник је своју спортску каријеру започео у Фудбалском клубу „Олимпик“ Апатин, где је провео пуних 9 година и освајао разне медаље и пехаре. Када је дошао крај авантури у једној од најбољих школа фудбала у Србији, пут га даље води на стадион крај Дунава, у Фудбалски клуб „Младост“ Апатин. Окушао се у сениорском фудбалу, а пре пар дана је постигао и свој први погодак за први тим Апатинаца. Више о Марку, и његовој спортској авантури, прочитајте у наставку.

1. Кад си се почео бавити фудбалом?

-Фудбал сам почео тренирати 2009. године, са непуних 5 година. Прве фудбалске кораке сам направио у Фудбалском клубу „Олимпик“ из Апатина. Стално сам шутирао лопту по дворишту и пожелео да се бавим фудбалом.

2. Како ти је било у Олимпику и који би издвојио тренутак као најлепши у свом матичном клубу?

-У Олимпику сам провео 9 година и било ми је феноменално. Много успеха и лепих тренутака у том клубу, а један од најлепших је сигурно кад смо постали прваци „Мини Макси Лиге“ Србије, ако се не варам 2015. године.

3. Како ти је тренутно у Младости?

-У Младости ми је тренутно добро. Захвалан сам тренерима који су ме одабрали да играм за први тим, што ми јако пуно значи и трудим се да будем исправан према њима и у свакој утакмици дајем максимум.

4. Какав је осећај постићи први гол у сениорском фудбалу?

-Постигао сам свој први гол за први тим против Фудбалског клуба „Бачка“ из Пачира и ту утакмицу смо победили. Осећај је невероватан, био сам јако срећан и поносан. Овај гол ми сигурно даје додатну мотивацију да наставим што јаче тренирати.

5. Који су ти планови за будућност?

-Планови су ми да што више напредујем и да се што боље покажем на терену. Надам се да ћу у будућности бити још успешнији и заиграти за неки већи клуб, односно отићи у неки виши ранг фудбала.

Марко, хвала пуно на издвојеном времену и све најбоље у наставку каријере!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs