Милан Праштало: “Најлепше ми је крај Дунава”

Vidanov sportski kutak

Мој данашњи саговорник је каријеру започео у Фудбалском клубу “Младост” Апатин, из којег, како он наводи, носи најлепше искуство. Такође, лепе успомене га вежу и за ФК “Раднички 1912” из Сомбора, из којег се вратио у клуб крај Дунава. Више о каријери овог младог фудбалера прочитајте у наставку.

*Кад, где и зашто си почео тренирати фудбал?

-Фудбал сам почео тренирати пре 13 година у Фудбалском клубу “Младост” Апатин. Пре тога, фудбал сам играо на улици, где сам га и заволео и дан данас га волим и играм.

*У којем ти је клубу било најлепше и зашто?

-Најдражи клуб ми је Младост, где сам почео своје прве фудбалске кораке. Лепе успомене ме вежу и за ФК “Раднички 1912” Сомбор, у којем сам провео 3 године, али бележење наступа за клуб у којем сам одрастао ми има посебан значај.

*Како се тренутно осећаш у клубу крај Дунава?

-Осећам се веома срећно и драго ми је што ме је екипа прихватила и мислим да смо супер, те да имамо потенцијал за врх табеле, али околности су другачије и верујем да ћемо успети изборити опстанак у лиги, а надам се наравно и помоћи наших навијача.

*Коју би утакмицу издвојио да је памтиш и зашто?

-Утакмицу коју памтим је утакмица против Чешких Буђевица. Иначе, њихова сениорска екипа се такмичи у најелитнијем рангу њиховог фудбала. Играли смо турнир у Аустрији где смо били аутсајдери, али успевамо да освојимо турнир. Једна од утакмица је била против њих где смо губили 2:0 и сви су нас већ отписали, али смо се у другом полувремену вратили јачи и преокренули, односно победили утакмицу са 2:3.

5. Који су ти планови за будућност?

-План ми је да упишем факултет, па да пронађем одговарајући клуб, где би могао да наставим своју каријеру. Имам неких понуда, па ћемо видети.

Милане, хвала пуно на издвојеном времену и све најбоље у наставку каријере!

Видан Јеротијевић

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs