Милова екипа опет на власти у Црној Гори! Скандал због срамне одлуке Подгорице, слуге Запада изиграле Србе!

Milo Đukanović

Заменик председника СРС Александар Шешељ каже да мандатар Милојко Спајић изражава своју послушност западним амбасадама
Нову Владу Црне Горе чиниће странке које су својевремено биле против новог Закона о слободи вероисповести и годинама су верни следбеници политике Мила Ђукановића.

У Влади неће бити коалиције српских странака За будућност Црне Горе, а заменик председника СРС Александар Шешељ каже да мандатар Милојко Спајић изражава своју послушност западним амбасадама.

– Недавни догађаји су показали да се у Црној Гори наставља кампања дискриминације српског народа и да је на делу континуитет политике Мила Ђукановића уз само персоналне промене у институцијама. Са неучешћем легитминих представника српског народа у будућој Влади Црне Горе, Милојко Спајић изражава своју послушност западним амбасадама који су очигледно најбитнији фактор политичког одлучивања у Црној Гори. Спајић на тај начин вређа све грађане Црне Горе показујући да њихова воља уопште није важна ако се не поклапа са западним интересима. Нажалост, Срби у Црној Гори су изиграни и њихов положај се неће поправити, иако би, без српских гласова и мобилизације НСД и ДНП и директне подршке Андрије Мандића и Милана Кнежевића, Мило Ђукановиц и дан данас био председник. Милојко Спајић нема никакав интегритет, он је само још један слуга западних амбасада и ништа више – рекао је Шешељ.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs