Министар Удовичић посетио Кулу

Udovicic

Заједно са сарадницима, министар омладине и спорта Вања Удовичић, председник Спортског савеза Србије Давор Штефанек и покрајински секретар за спорт и омладину Дане Баста, посетили су општину Кула.

Председник Привременог органа општине Кула, Дамјан Миљанић, пожелео им је добродошлицу, те су се упутили у Основну школу „Иса Бајић“, где је министар уручио спортске реквизите за школску салу.

Такође, обишли су и Спортску халу „Слободан Чиле Мишковић“ у Црвенки, како би се уверили да радови на адаптацији спортског објекта теку планираном динамиком.

– Радови на спортској хали приводе се крају. Преостала је још једна фаза да се заврши, након чега ће хала бити потпуно реконструисана. Важно је истаћи да су највећим делом финансирани из субвенција Министарства омладине и спорта – истиче Миљанић.

Према речима министра Удовичића, планови су да се у наредном периоду још више унапреди положај младих на локалу.

– Трудимо се да омогућимо што боље услове за бављење школским спортом. Овде смо да покажемо огромну синергију између општине, Покрајинског секретаријата, ССС, те да видимо на који начин сви ми можемо помоћи локалним клубовима – закључио је Удовићић.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs