Министар унутрашњих послова Александар Вулин у посети општини Кула

Министар унутрашњих послова Александар Вулин разговарао је у Кули са председником општине Дамјаном Миљанићем и истакао да је основни циљ полиције заштита и безбедност грађана, али да је све лакше и боље када полиција има и подршку локалне самоуправе. 

Министар се захвалио општини Кула која је наменила и поклонила зграду за нову полицијску станицу, нагласивши да је то пример добре сарадње полиције и локалне самоуправе.

  • Припадници полиције су ту да штите сваког грађанина Србије, да штите нашу децу и сваког обичног човека који поштено живи од свог рада. Хвала вам што цените рад полиције у Кули којој сте поклонили нову зграду. Нова зграда полиције засигурно ће побољшати квалитет услуга и  рада наших припадника, а грађани Куле ће своје потребе моћи да реализују много брже и ефикасније, поручио је министар унутрашњих послова Александар Вулин.
  • Изузетна ми је част и као човеку и као председнику општине, што је господин Александар Вулин, министар унутрашњих послова посетио Кулу. Верујем да је више него икад приметно колико се Министарство у ком је господин Вулин минстар бори за свој народ, али и несебично помаже другим државама, као и да је наша земља поносна на њих, рекао је председник општине Кула Дамјан Миљанић.
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs