Мировић: Вучић – једини достојан да води Србију у времену пред нама

Mirović

„Дела говоре и дела распаљују и веру и наду и јасан план и сан који заједно сањамо са председником Александром Вучићем, који је способан да нас води још даље у будућност. Зато желимо да се изборимо за победу и нове успехе, за част свих нас, за заједништво свих широм наше земље. Угледан и способан да стоји раме уз раме са највећим лидерима света, поносан јер предводи Србију која има чиме да се похвали и која ће се тек хвалити својим успесима, за које даје целог себе“, изјавио је члан Председништва Српске напредне странке Игор Мировић.

Избор за председника, како је рекао, важан је симбол и чврст темељ наше заједничке борбе за бољу и успешнију Србију.

„Повезује нас исти план и исти сан – сан који сањамо и живимо већ неколико година, сан и јава о успешној Србији, о јакој економији, о нашој земљи – која пред нашим очима јача и развија се као никада до сада у последњих 40 година“, рекао је Мировић.

Према његовим речима, када уђете у будућност, у брзи воз, данас од Београда до Новог Сада, сутра до Суботице, Будима и Пеште, његово ће име бити заједно са вашим именима одсјај из војвођанске равнице и са фрушкогорских брегова. Ваша имена, имена храбрих и одговорних људи, видеће се у сваком успеху наше земље – у свакој новој школи, у новим фабрикама, у сваком километру пута – у бољој Србији, коју ћемо оставити својој деци. И изнад свега – у Србији заједништва и мира, коју ћемо сложно градити у наредним годинама.

„Заједно можемо и морамо све јер нико други осим председника Александра Вучића нема ни идеју ни политику ни план ни људе доорасле изазовима времена у којем живимо. Када се каже Вучић, мисли се на снажну вољу, знање, истину, мисли се на Србију и њену срећу. Сведочим да је достојан времена пред нама. Будућност тражи и вас и вашу одлуку да дате подршку председнику Александру Вучићу“, нагласио је Мировић.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs