Млади Апатинци на кошаркашкој утакмици бодрили репрезентацију Србије

sport

Шездесетак чланова Кошаркашког клуба „Апатин“, махом оних млађих, у петак, 25. фебруара су присуствовали кошаркашкој утакмици квалификација за Светско првенство између Србије и Словачке, која је одиграна у београдској хали „Александар Николић“. У пратњи својих тренера, млади Апатинци бодрили су репрезентацију Србије до победе, а утисци које су понели из престонице су фантастични и према њиховим речима, једва чекају опет да доживе неко слично искуство.

КК „Апатин“ се, у име деце, захваљује Кошаркашком савезу Србије, који је обезбедио улазнице за утакмицу, али и општини Апатин, која је помогла у организацији путовања.

Сениори КК „Апатин“ су у суботу, 26. јануара требали да одиграју меч 15. кола Друге регионалне лиге север група А против водеће екипе првенства „И ЦАМЕ ТО ПЛАY“, али због недовољног броја играча које је на располагању имао тренер Ненад Угарковић, управа клуба је одлучила да преда меч, па је утакмица регистрована резултатом 20:0 за Новосађане.

Из апатинског клуба су објаснили да свака екипа током сезоне има право да преда једну утакмицу без казни по клуб, што је КК „Апатин“ искористио у овој ситуацији.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs