Младост још једном убедљива

Фудбалери Младости играју у одличној форми. Са петом узастопном победом, Апатинци држе корак са тимовима из самог врха табеле Војвођанске лиге Север, те с правом могу да се надају одличном пласману. Мада се пре наставка сезоне нису изјашњавали, нити најављивали шампионске амбиције, Апатинци су до сада славили против тимова који су били у комбинацији са Текстилцем да се боре за наслов првака, па тренутно за лидером заостају шест бодова. 

Јуче је снагу изабраника тренера Александра Kесића осетила Војводина из Бачког Градишта која је била јесењи првак, али је у дуелу са разиграним Апатинцима брзо поклекла и на крају изгубила утакмицу која ће је вероватно коштати уласка у Српску лигу.

Младост Апа – Војводина (БГ) 3:0

Стрелци: Симић 2, Мишковић (Младост Апа).

Жути картони: Вукадиновић (Младост Апа). Стефанов (Војводина БГ).

Црвени картони: Б. Јелић (Војводина БГ).

Младост Апа: Јеличић, Дулић, Солаћ, Симић, А. Јововић (Мајсторовић), Вукадиновић, Златковић (Ђумић), Kрунић (Десница), Ђери, Мишковић, Вејновић.

Војводина (БГ): Бабин (Бошњак), Стефанов (Д. Kудрић), Марковић, Проданов, Д. Јелић, Илић (Томић), Џигурски (Новаковић), Пејовић, Пецарски, Ђекић (Хорват).

У следећем колу које се игра предстојећег викенда, Апатинци гостују у Србобрану истоименом домаћину који је прави хит овог пролећа и у серији је одличних резултата.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Тагови:

Најновије