Много фудбала и још више смеха: ТВ Арена Спорт и “Државни посао” спремили гледаоцима велико изненађење

Drzavni posao

Од данас, познати новосадски трио је поново на окупу, с тим што ће овога пута канцеларију заменити спортским студиом.
Омиљена глумачка екипа легендарног „Државног посла“, у саставу Димитрије Бањац, Никола Шкорић и Дејан Ћирјаковић, привремено је напустила канцеларију архивског одељења и преселила се у студио „ТВ спорта“.

Торбицу, Бошкића и Чваркова замениће нови ликови, Миле Мочибоб, Бранко Борота и Дадо Богдан. Они ће вас као репортери телевизијске спортске емисије на њима својствен, духовит и забаван начин, урнебесним скечевима насмејати до суза. У комедији структуре класичног ситкома, ауторски тим из свог угла обрађује разне спортске теме. Поред главне глумачке поставе, кроз 35 епизода серијала продефиловаће и многе познате личности.

У оквиру серијала „ТВ спорт“, а уочи највећег планетарног спортског догађаја, Светског фудбалског првенства у Катару, које ће од 20. новембра до 18. децембра преносити ТВ Арена спорт, биће емитовано 16 епизода посвећених историји овог такмичења. Наши јунаци стигли су и до Лондона, где су један од неколико специјала „ТВ Спорт“ посветили Премијер лиги, најгледанијем спортском такмичењу.

Прва сезона серијала „ТВ спорт“ емитоваће се до марта 2023, а премијерна епизода на програму је у петак од 20 часова на… Не пропустите ситком чији ће се садржај дуго препричавати.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs