“Могућности финансирања путем ЕУ фондова” – предавање на тему како квалитетно написати пројекат

Program

У Специјалној болници за рехабилитацију ” Јунаковић ” данас је почела дводневна обука под називом “Могућности финансирања путем ЕУ фондова”, коју је организовао Центар за стручно усавршавање запослених у образовању Сомбор.

Предавачи из Фонда “Европски послови” Аутономне Покрајине Војводине, говорили су о могућностима како квалитетно написати пројекат и тиме повећати шансе за његово финансирање.

“Центар за стручно усавршавање запослених у образовању Сомбор данас је домаћин једног великог скупа којем присуствују представници 13 регионалних центара за стручно усавршавање из Републике Србије. Назив програма је “Могућности финансирања финансирања путем ЕУ фондова”, рекао је Милан Стакић, дирецтор ЦСУ Сомбор.

Главни циљ обуке је да се учесници оспособе за управљање фондовима Европске уније, науче самостално да формулишу предлоге пројеката и стратешки их позиционирају у оквире дефинисаних приоритета и мера, као и финансијских ограничења. Током обука полазници развијају вештине и ставове који су неопходни за преузимање активне улоге у развоју и имплементацији пројеката на локалном и регионалном нивоу.

Домаћин ове обуке је Специјална болница за рехабилитацију “Јунаковић” чији капацитети су више него довољни за одржавање оваквих и сличних семинара:

“Поред ове сале ми имамо још једну салу са 150 места и трудимо се на све могуће начине да задовољимо све потребе за такве скупове. Надам се да ћемо у томе успети и да ће гости ова два дана уживати у нашој установи”, рекла је директорка “Бање Јунаковић”, Др Драгана Мрђенов.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on google
Google+
Share on email
Email

Тагови:

Најновије