Момировић: Финансијска помоћ од 2 милиона динара по камиону за возаче чија су возила заробљена у Украјини

Momirović

Српски возачи камиона који су, услед оружаних сукоба, били заробљени у Украјини и при томе изгубили своје камионе, добиће у наредном периоду од државе значајну финансијску помоћ у износу од 2 милиона динара по камиону, изјавио је министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Томислав Момировић након састанка са власницима фирми и возачима камиона који су били заробљени у ратној зони у Украјини.

Према информацијама Министарства грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, помоћ ће примити тројица превозника.

Министар Момировић је истакао да је кроз контакте са удружењима аутопревозника, министарство грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре добијало тачне информације о броју и локацији свих камиона и возача, наших држављана, који су били спречени да наставе свој пут из Украјине ка Србији. Према последњим информацијама, њих шездесет је безбедно стигло из зоне захваћене сукобима у Украјини, наведено је на порталу Министарства грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре.

Возач камиона и власник транспортне фирме Данило Полић захвалио се министру Момировићу на максималној подршци и помоћи коју је пружао у тешким тренуцима са којим су наши возачи камиона били суочени током боравка у ратној зони у Украјини.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs