Монодрама ,,Убићу се, мајке ми” у петак на репертоару Културног центра Апатин

У петак, 26. марта, у Великој сали Kултурног центра Апатин, са почетком у 19 сати, биће одиграна монодрама под називом ,,Убићу се, мајке ми”.

У питању је представа која описује судбину жене која се налази на животној прекретници. Комад води публику кроз смешне и тешке ситуације, боље и горе дане, кроз живот у његовој сржи, остављајући ипак наду и оптимизам као једини могући излаз из свих недоумица које нам се намећу.

Стојанка је обична жена из унутрашњости, жена са свакидашњим проблемима која и поред свега никада није одустала од жеље да постане успешна, не бирајући средства ни околности. Та одлучност и спремност на подношење жртве зарад успеха никада нису гурнуле у страну њену исконску потребу да кроз живот, без обзира на све, корача уздигнуте главе. Ова, на моменте урнебесна комедија, испричана у је у исповедном облику кроз монолог.

Игра: Јована Петронијевић

Текст: Саша Симоновић

Режија: Kатарина Митровић-Јанковић

Тон: Тошо Трнић

Миксер тона: Данијел Јовановић

Аранжман: Драгослав Танасковић- Трнда

Оф: Јован Десница, Kатарина Митровић- Јанковић

Kоришћена музика и текст песме „Глас“ групе „Ничим изазван“

Цена улазнице износи400 динара, а карте се могу резервисати у четвртак, 25. марта, од 8 до 12 сати, на број телефона 025/773 588. Резервисане карте преузимају се на благајни на дан представе, од 17 до 18.30. Уколико се карте не преузму у назначено време, исте ће бити пуштене у продају.

Из Културног центра моле публику да поштује све епидемиолошке мере, те истичу да је у сали обавезна употреба заштитне маске и препоручена физичка дистанца.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Тагови:

Најновије