Награђени најбољи спортисти са територије општине Апатин

Apatin

У Великој сали Културног центра Апатин уприличена је свечана додела награда најбољим појединцима и спортским колективима из ове општине, који су постигли најбоље резултате у 2022. години.

Спортиста године је рукометаш Предраг Вејин, који је наступао на Светском првенству са репрезентацијом Србије. Титулу најбоље спортискиње за 2022. годину понела је кајакашица Дајана Уртајл, која је члан репрезентације Србије.
У категорији најбољих младих спортиста награђен је рукометаш Душан Зекић, док је за најбољу младу спортискињу проглашена одбојкашица Дуња Мирић.
Најбољи спортски радник за протеклу годину је Никола Орељ, а најбољи спортски колектив је ОРК „Апатин“.

Награђени су и најперспективнији млади спортисти међу којима су Ена Јаковљевић и Јована Вујновић, одбојкашице клуба „Апатин“, Соња Уртајл и Ања Ковачевић кајакашице „Паноније“, Матеа Балаћ и Анђела Секицки из ОРК „Апатин“, Милана Зекић и Јелена Кривошија из ЖРК „Пригревица“, затим фудбалер „Младости“ Илија Ракас, куглаш Иштван Марашек, као и чланови РК „ПИК Пригревица“ Ђорђе Миочиновић, Милан Лазић, Миле Крковић, Јован
Зекић, Александар Арбутина и Јован Остојић.

Награду Спортског савета општине Апатин добили су и успешни спортисти који наступају у клубовима ван апатинске територије, а то су кошаркашица Ана Марић, шахисткиња Леа Кокаи, атлетичарка Милица Занзе, рукометашица Ања Вујновић, пливачица Сара Орељ, као и фудбалер Милан Ћопић.

За најмлађи спортски колектив проглашен је ЖКК „Апа-срне“, док је Горан Везмар добио признање за промоцију општине Апатине на међународном и репрезентативном нивоу.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs
Претрага
Close this search box.