(ВИДЕО) Награђени ученици Музичке школе „Петар Коњовић“ Сомбор на пријему код градоначелника

Muzička skola sombor

Данас су у згради Жупаније градоначелник Сомбора, Антонио Ратковић, начелник Одељења за образовање у Градској управи, Горан Тодорић, заменица градоначелника, Љиљана Тица и чланица Градског већа задужена за област културе и образовања, Анита Стојаков, уприличили пријем за награђене ученике Музичке школе „Петар Коњовић“ Сомбор. Пријему су присуствовали и њихови наставници, који имају велику улогу у њиховим успесима.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 025.rs (@portal025.rs)


Градоначелник Ратковић је честитао свим присутнима на сјајним резултатима, те изразио задовољство што Сомбор, као град који има епитет уметничког града, може да се похвали великим бројем младих и талентованих ђака, који га представљају у најлепшем светлу. Он је додао и да се нада да ће се сјајни резултати наставити у истом ритму и у наредном периоду, а у томе ће их локална самоуправа свакако подржавати.
Као знак награде што вредно и предано улажу у свој таленат и знање из области музике, градоначелник је поделио пригодне поклоне ученицима Музичке школе, који су у овој школској години остварили запажене резултате на бројним такмичењима.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs