Настављена имунизација у сомборским селима. И ових дана могућа вакцинација без заказивања у Градској хали ,,Мостонга”

У оквиру спровођења масовне имунизације у борби против заразне болести Kовид 19 на територији Града Сомбора, поред редовне вакцинације на пункту у Градској хали „Мостонга’’, организована je вакцинација и у насељеним местима Светозар Милетић, Станишић и Риђица.

На вакцинацију Фајзер вакцином у Станишићу се пријавило око 60 грађана, у Светозар Милетићу 20, а исти број грађана био је и у Риђици. Ревакцинација ће бити организована након три недеље.

Масовну имунизацију у насељеним местима пропратила je Антонија Нађ Косановић, члан Градског већа за област спорта, омладине, деце и здравства.

Становници села који су исказали интересовање за вакцинацију против заразне болести Kовид 19, а због одређених проблема нису могли да дођу на пункт у Градској хали „Мостонга“ могу да се пријаве за вакцинацију у својим Mесним заједницама.

Град Сомбор ће сваки пут када добије већу количину вакцина организовати вакцинацију у неком од насељених места како би вакцине биле лако доступне свим гађанима.

Вакцинација без заказивања за све пунолетне грађане вакцинама Синофарм, Фајзер и Спутњик организује се 28. 29. и 30. априла, у термину од 14 до 20 часова, на вакциналном пункту у Градској хали „Мостонга“, на адреси Апатински пут бб Сомбор.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on google
Google+
Share on email
Email

Тагови:

Најновије