Настављена подела бесплатног школског прибора кулским првацима

У кулским основним школама „Петефи бригада“, „Иса Бајић“ и црвеначкој „Вук Караџић“ данас је одржана свечаност за ђаке прваке, који ће основношколско образовање почети од 1. септембра у овим школама.

Ђацима првацима су добродошлицу и срећан почетак школовања пожелели директори школа Чаба Пожар, Мирјана Ивић Михајловић и Наташа Ђерић, а свечаности су, осим руководства школе, ђака и родитеља, присуствовали и Дамјан Миљанић, председник општине Кула, Карољ Валка, заменик председника општине и помоћници председника Љубица Тијанић и Страхиња Паравина.

Председник општине Кула, Дамјан Миљанић, пожелео је свим ђацима првацима успешан полазак у школу и поручио им да ће им ово бити једна узбудљива авантура у новом животном раздобљу.

Након поздравних говора добродошлице и прозивке ученика, ђаци су са својим учитељицама, учитељем и родитељима отишли у учионице где им је председник општине уручио поклон пакете са школским прибором.

У ОШ „Петефи бригада“ је ове школске године уписано 46 ученика који су подељени у три одељења, два на српском и једно на мађарском језику, у ОШ „Иса Бајић“ школу је уписано 75 ученика који су подељени у три одељења на српском језику, док је у ОШ „Вук Караџић“ уписан 71 ученик и формирана су три одељења на српском језику.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs