Најава искључења струје и третмана сузбијања крпеља на територији општине Апатин

ИСКЉУЧЕЊА СТРУЈЕ

Из Електродистрибуције обавештавају грађане Апатина да ће у среду, 21. априла, због радова на мрежи, доћи до искључења електричне енергије, у периоду од 8.30 до 14.00 сати у улицама Пригревачка, Ловачка (од броја 2 до броја 10б), у Блоку 22, Старој кланици, улицма Владе Ћетковића (бројеви 125 и 127), Јуке Kолака (од Станка Опсенице до краја), Радничка и Матије Губца (од броја 1 до броја 17) .

СУЗБИЈАЊЕ KРПЕЉА НА ТЕРИТОРИЈИ ОПШТИНЕ АПАТИН

Такође од среде, 21. априла, спроводиће се третман сузбајања крпеља на територији општине Апатин. Радове ће спроводити предузеће Орис доо Сомбор, на зеленим површинама у насељима, као и шеталиштима и излетиштима изван насеља на територији целе општине. Третман ће се спроводити препаратима на бази активне материје ламбда цихалотрин.

Уједно се обавештавају и пчелари да је у периоду вршења третмана потребно да заштите или изместе своје кошнице. Прецизни термини и локације третмана могу се пратити путем телефона: 025/515 50 55.

ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА И ВОДОСТАЈ ДУНАВА

Иако ће и данас бити претежно облачно, уз повремену кишуи максималну дневну температуру од 14 степени целзијусових, већ од сутра нас очекује више сунчаних интервала и пораст температура. Детаљнију прогнозу прочитајте ОВДЕ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Тагови:

Најновије