Најава радова на реконструкцији Дома здравља „Др Ђорђе Лазић“

Dom zdravlja Sombor

Јавна набавка за реконструкцију и доградњу објекта сомборског Дома здравља „Др Ђорђе Лазић“ у Мирној улици завршена је, а радове ће обављати група понуђача коју чине „Терминг Елецтротецхнологy“ из Ниша, „Алмакс“ д.о.о. из Београда, „Трон теx“ д.о.о. из Новог Сада, „Економистелектро“ д.о.о. из Беочина и „Думинг“ д.о.о. из Жабља.

Ове фирме ће, према слову уговора, за посао реконструкције и доградње објекта бити плаћене 151.352.358,86 динара без ПДВ, односно 181.622.830,63 динара са ПДВ.

Поред наведених извођача, на конкурс се пријавило још три групе извођача, од којих су две пријаве одбачене због веће цене, а једна, иако је понудила мању цену извођења радова, оцењена је као неприхватљива јер нису испуњени услови у вези са предметом набавке и техничким спецификацијама.

Најобимнији део радова извешће „Трон теx“ из Новог Сада, а послови које ће обавити подразумевају архитектуру и реконструкцију, хидротехничке инсталације, електроенергетске инсталације, машинске инсталације, лифт и спољно уређење. „Теминг Елецтротецхнологy“ из Ниша радиће противпожарни систем, један део машинских инсталација, „Алмакс“ је задужен за телекомуникационе и сигналне инсталације, „Економистелектро“ део електроенергетских инсталација, као и „Думинг“.

Рок за извођење радова је 120 дана, а гарантни рок 24 месеца. Уговором се утврђује и начин плаћања уговорене цене. Средства за ову реконструкцију обезбедила је Канцеларија за управљање јавним улагањима Владе Републике Србије. Биће у потпуности реновирана главна зграда Дома здравља, објектат у коме је тренутно смештена служба Кућне неге, а зграда ће добити и лифт.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Тагови:

Најновије