Најпознатије винарије света долазе у Србију: Ево ко ће се представити на Винској визији Отвореног Балкана

Sajam vina

Први међународни сајам вина “Винска визија Отвореног Балкана”, под покровитељством влада Србије, Северне Македоније и Албаније у оквиру иницијативе Отворени Балкан, биће отворен данас у присуству председника Србије Александра Вучића и премијера Албаније, Северне Македоније и Црне Горе, Едија Раме, Димитра Ковачевског и Дритана Абазовића.

Неке од најпознатијих винарија на свету послале су представнике у Београд на наш сајам и ово је први пут да ове винарије долазе у Србију.

Масциарелли, Хаут Брион, Патал де Росе, Цхатеау д’ Есцланс, Саинт Мицхаел Еппан, Адега де Пегоес, Тенута Сантоме, Ла Монде, Лодовицо Антинори, Шчурек, Марјан Симчић, Козловић, Мовиа, Бурја, Гашпер, Фреиxенет, Цхатеау Лагалиниере, девил’с Роцк, Домаине ду Цхевал Бланц, Цантина ертани, Санта Маргхерита, Лоуис Латоур, Мазеи и Цхатеау Минутy само су неке од њих.

Подсетимо, Александар Вучић позвао је преко свог Инстраграм налога грађане на сајам Винска визија Отвореног Балкана.

– Драги пријатељи, чекамо вас на најбољем догађају ове године – сајму Винска визија Отвореног Балкана! Београд је отворио срце за све госте који ће у наредним данима на прави начин упознати наш Балкан и оно најбоље што он има да понуди. Добро нам дошли у Београд – рекао је Вучић.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs