На Ади Циганлији скупље него на мору! Шокираћете се колико коштају кафа и вода, а тек лежаљка! Добро нас ударају по џепу!

Ada Ciganlija

Са лепим временом све је више Београђана на Ади Циганлији, а иако је познато да су цене на престоничком купалишту из године у годину високе, посетиоцима се ове године учинило да никада нису биле веће!

– За викенд сам први пут ове године била на Ади и шокирала сам се ценама. Познато је да је у свим угоститељским објектима ове године забележено поскупљење, али опет су то нека повећања од десетак одсто. Овде ми се чини да су нас добро лупили по џепу. Првобитно је била идеја да седнемо да ручамо јер је било лепо време, али када је нас четворо видело цене одустали смо од ручка из принципа. Па, две кафе смо платили скоро 700 динара – каже за Курир Београђанка К. А. и додаје:

– Цене од локала до локала се разликују, али опет није то велика разлика. Кафић у ком смо ми седели био је готово празан. Људи чак и не узимају лежаљке него су на пешкирима. Па, како и не би кад су лежаљке 2.000 динара. Ни на мору нису толико.

Према њеним речима домаћа кафа кошта од 190 до 200 динара.

– Еспресо од 210 до 230, капућино 270, али је нес кафа чак 330 динара! Вода 0,33 литра кошта 265 динара. Ни лимунада није јефтина и кошта од 350 динара па навише. Пиво 0,33 је око 320 динара, док је 0,5 400. Сокови не заостају за лимунадом па су од 320 динара па навише. Доручак у угоститељским објектима је од 350 до 400 динара, а ручка нема испод 700 динара за једну особу.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs