Невероватна фотографија јелена који је пре две године разоружао ловца у Купусини

Jelen

Капиталац тежак преко 300 килограма за којег се веровало да је одбацио оружије и даље носи пушку Монте Карло, калибра 16мм. Шандор Сереш је ловио са пријатељима када су уочили капиталца. Фотографија је настала у три ујутро поред ловишта „Козара“, у Купусинском атару, недалеко од Чарде „Брунаи“.

– Прво смо помислили да је то некаква грана запетљана у рогове, али након прегледа снимке стопостотно смо сигурни да је у питању пушка са каишем – навео је Сереш и наставио: Помислио сам да ми се привиђа, јер је немогуће да јелен након две године и даље носи оружје. И онда сам рекао себи, Шандоре, ово мораш да снимиш, нико ти неће веровати!

На фотографији се ипак јасно види да јелен носи окачену пушку око врата. Вероватно исти онај који је пре две године изненадио ловца и однео му оружје, а који је након тога у ловачким круговима добио надимак „Шериф”.

Иначе, поред овог снимка постоје и друга сведочења о виђењу овог јелена. Разликују се једино у томе што неки тврде да су га видели са преклопљеном пушком, док други кажу да је оружје још увек натегнуто, као на овој фотографији.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Тагови:

Најновије