Недељни преглед ЈКП на територији Града Сомбора

JKP Zelenilo

Током протекле недеље, радници ЈКП „Зеленило“ Сомбор наставили су са редовним активностима орезивања дрвореда на територији Града Сомбора, према налозима које издаје Одељење за комуналне делатности локалне самоуправе. Такође, настављено је и кошење јавних зелених површина у граду. На познатом сомборском шеталишту, од Тромеђе према Слону, завршено је постављање клупа и канти за смеће.

Дежурни радници ЈКП “Водоканал” Сомбор санирали су штету на цевоводу у Индустријској зони, која је настала при радовима на изградњи фабрике “Проџети”. Током извођења радова, дошло је до кратког прекида у водоснабдевању дела Индустријске зоне, те салашких насеља Жарковца и Лугова.

Јавно комунално предузеће „Простор“ У складу са планом извођења радова на реконструкцији аутобуских стајалишта на територији Града Сомбора, поставили су потпуно ново аутобуско стајалиште са надстрешницом у салашком насељу Обзир. Аутобуско стајалиште прекривено је лексаном и садржи дрвену клупу. Такође, наставили су са уређењем јавних зелених површина у насељеном месту Чонопља, док је у насељеном месту Станишић уређено сеоско гроље.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs