Недовољно познате дестинације туристичког потенцијала Србије

Frenk
Србија има велики туристички потенцијал, каже потпредседник Аccor групе за Источну Европу Френк Реу и истиче да европски туристи воле дестинације које нису довољно познате и истражене.

Реул је, поводом доласка једног од највећих светских ланаца хотела у Србију, рекао у разговору за Танјуг да је међу тим дестинацијама свакако Фрушка Гора, која може да привуче још већи број туриста из Европе.

„Постоји потенцијал за раст туриста из Европе“, каже Реул и додаје да ће, с обзиром да су лидери на тржишту у Европи и имају велики број лојалиних чланова односно клијентелу, довести велики број туриста у Србију и Фрушку Гору управо из Европе.

Хотел „Фрушке Терме Ресорт“ постао је потписивањем уговора о франшизи први Movenpick хотел у Србији, а Реул истиче да је Movenpick премиум бренд који омогућава локални приступ.

„Јако смо добри по питању хране и пића и у подизању квалитета услуга. Развијамо сјајне, нове Movenpick ресортове, као што је овај у Врднику. Подићи ћемо степен сарадње заједно са већ постојећим тимом овде, како бисмо хотел довели на виши ниво експертизе, пружања услуга…“, додао је он.

Сматра да „Фрушке Терме Ресорт“ већ има развијену локалну клијентелу, а нове туристе очекује из земаља из окружења, затим Немачке и других европских земаља.

Очекује да ће повећати приходе тиме што ће омогућити боље искуство у пружању услуга.

Када је реч о даљем развоју, Реул каже да ће њихова бити франшиза, као и да доносе експертизу.

Што се тиче конкретног пројекта у Врднику, „Фрушке Терме Ресорт“, како наводи Реул, желе да се фокусирају на то да ту локацију доведу до вишег нивоа, како би могли да наставе да раде на дизајну и приближе је својим стандардима.

„На тај начин ћемо се позиционирати у односу на оно што већ имамо. Довешћемо експерте и омогућити виши ниво услуга које пружамо“, истакао је Реул.

Уговор о франшизи којим је хотел „Фрушке Терме“ у Врднику постао први Movenpick хотел у Србији, потписан је среду, а као нови хотел са 201 собом прве госте дочекаће до краја године.

Хотел се налази у Врднику, на ободу најстаријег националног парка, а део је једне од највећих туристичких инвестиција у Србији „Фрушке Терме Ресорт“, који нуди највећи спа, смештајни и конференцијски центар у земљи.

Гости ће моћи да уживају у два ресторана

Хотел је окружен богатим зеленилом и природом и представља идеално место за одмор.

Movenpick Фрушке Терме Ресорт награђен је као „Најбоља инвестиција у области туризма у Србији у 2019. години“ и нуди површину од више од 30.000 квадратних метара.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs