Нестваран поглед за чаробну ноћ: Дочекајте Нову годину у Панорамском точку у Врњачкој бањи

Panoramski tocak

Инвеститори панорамског точка, како је рекао председник општине Бобан Ђуровић, су отац Александар Големић и његов син Владимир, српски фудбалер у Италији.

Панорамски точак, висине 50 метара са 38 затрворених кабина и са по четири седишта, лоциран између извора Језеро и Слатина у Врњачкој Бањи, по речима председника општине Бобана Ђуровића биће свечано отворен пре дочека 2023. године, уз веома атрактиван забавни програм, посебно за најмлађе.

“Поред много нових ствари, Точак чини још једну надградњу у понуди, заједно са ЗОО вртом са веома атрактивним становницима. Може се рећи да смо доста урадили у интересу породичног туризма, а наредна година је година великих инвестиција породице Новака Ђоковића у Бању. Почеће изградња хотела високе категорије са свим пратећим садржајима и спортским теренима.

Сасвим је извесна и изградња гондоле до планине Гоч а стазе за скијање на Гочу биће посебно уређење, јер без Гоча, Бања не би била довољно атрактивна у зимском периоду.

Посебно желим да нагласим да према свим историјским подацима и досадашњим стручним и научним истраживањима, можемо да се похвалимо да почињемо и припрему за обележавање 1.700 година од првог налазишта лековите бање за време Римљана и Цара Константина. Посебан тим људи из свих области сачиниће потребну студију и дати предлог за обележавања тако значајног датума за Бању, закључио је председник општине Врњачка Бања Бобан Ђуровић.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs