Нико на свету нема дух који ми имамо! Ово је Нолетов говор у сузама о којем ће се причати!

Novak Đoković

Припремали су се Србија и Београд за дочек сребрних Орлова из Маниле, а сви они који су се синоћ појавили испред балкона Скупштине града били су део спектакуларног догађаја који је увеличао и најбољи тенисер света Новак Ђоковић.

А колико је Нолету значио вечерашњи догађај можда и најбоље говори то што неколико минута по изласку на балкон није могао да обузда сузе и дође до даха како би се обратио нацији. А када је у томе успео, уследио је говор о којем ће се причати.

– Добро вече Србијо и Београде, хвала што сте дошли у оволиком броју. Волим вас – узвикнуо је Ноле на повике „Ноле ми те волимо.

– Ретки су моменти када се остаје без речи, а ово је један од њих. Тресем се, не знам шта да кажем, а толико бих тога рекао. Пре свега честитам нашим шампионима баскеташима и кошаркашима на феноменалним успесима, не само ове године. Хвала што су прихватили да будем део овог славља и да се заједно дружимо вечерас – казао је Ђоковић и потом из себе избацио сву емоцију која му се нагомилала у грудима.

– Ово је остварење дечачког сна за мене, као клинац сам био ту у маси и славио велике медаље наших кошаркаша, ватерполиста… Ово је за мене нестварно, непроцењиво и незаменљиво, овај осећај се неће више никада десити. Да стојим овде поред великих шампиона, али пре свега великих људи. Рекао сам им да сам осетио њихову слогу, заједништво и то је нешто што нас је окупило овде да прославимо, не само успех финала СП, већ људскости коју су показали. Бориша је херој нације и заслужује да му сви скандирате – рекао је Ноле и покренуо повике „Бориша, Бориша“.

– Хвала вам од срца, превише тога желим да кажем, али ћу завршити с овом реченицом, на свету ниједна спортска нација нема овај дух који ми имамо. Живела Србија – ускликнуо је Новак Ђоковић.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs