„Није то ситница бити Пахуља“ у КЦ „Лаза Костић“

Nije to sitnica biti pahulja

У сусрет предстојећим празницима, а у оквиру фестивала “Шарени свет”, Културни центар “Лаза Костић” Сомбор, поклања ученицима основних школа са територије Града Сомбора новогодишњу представу.

Представа је намењена деци узраста од првог до четвртог разреда основне школе, као и деци предшколског узраста од три до шест година.

Приказивања намењена школама која се налазе на територији Града биће реализована у Великој сали Културног центра “Лаза Костић” Сомбор, на адреси Венац Радомира Путника 2.

Више о представи:

Представа говори о лепоти која се крије у малим стварима око нас, о магији која је без доброте неупотребљива, о срећи која свакога чека. Радња представе обухвата неколико повезаних прича у којима се појављују: сликар, научник ,мађионичар, зец, јелка, а све њих на један необичан начин повезује Пахуљица.

У првој причи јелка ће научити о правој лепоти као и да цени и поштује природу која је окружује, а дрвосеча да свако дрво крије по неку древну мудрост.

Следећа прича говори о авантурама мађионичара званог Шарени Лаза и о његовом асистенту- зеки. Плашљиви зека на крају приче постаје храбри мађионичар, а Шарени Лаза открива који трик повезује магију и доброту.

У последњој причи Пахуљица нестаје у налету снега, помажући Деда Мразу да стигне где год је наумио, док остали ликови наше представе схватају да: Није то ситница бити Пахуљица.

У представи играју: Ана Алексић, Милена Мартић, Петар Кокиновић, Жељко Алексић и Небојша Жарковић.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs