Нова велика акција српске полиције: Припадници МУП-а данас открили 117 миграната, одузета и већа количина муниције

Migranti i policija

Припадници Министарства унутрашњих послова су током акције пронашли и спровели у прихватне центре укупно 117 ирегуларних миграната, чиме је настављен интензиван раде на сузбијању ирегуларних миграција на територији Србије, изјавио је помоћник директора полиције, генерал полиције Дејан Луковић.

Како је саопштио МУП, извршен је и претрес једне локације на којој се сумњало да се налазе кријумчари ирегуларних миграната.

– Данас смо, упркос овом кишовитом времену имали претрес једне територије односно локације на којој смо сумњали да се налазе кријумчари ирегуларних миграната и том приликом смо пронашли укупно 418 комада муниције различитог калибра, једну ручну радио-станицу, два мобилна телефона и један таблет који ће бити предмет даље обраде – рекао је Луковић.

Поручио је да ће у наредним данима бити појачане мере и ангажоване све полицијске снаге у реализацији ове акције на сузбијању ирегуларних миграција.

– Хоћу да поручим да ми, као припадници Министарства унутрашњих послова настављамо даљи интензиван рад, појачаћемо мере наредних дана и желим да захвалим и одам признање свим припадницима МУП-а који су укључени у реализацију ових задатака – нагласио је Луковић.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs