Нова изолација за помоћни објекат цркве у Руском Крстуру

Izolacija

Председник општине Кула, Дамјан Миљанић обишао је данас радове на помоћном објекту који се користи за духовне вежбе, у оквиру цркве „Водица“ у Руском Крстуру. На поменутом објекту се ради изолација. 

Владо Чизмар, члан Црквеног одбора подсетио је да се после увођења водовода на објекту, поправљања банкина поред пута, мењања ПВЦ прозора, уз помоћ локалне самоуправе и председника општине Дамјана Миљанића сада ради и изолација помоћног објекта и да су за то издвојена финансијска средства у износу од 300.000,00 динара.

Чизмар истиче да је циљ да се повежу са Туристичком школом, како би повећали и број гостију на спавању који је и ове године био значајан.

Председник општине Кула, Дамјан Миљанић је рекао да је суштина у људима који се баве Руским Крстуром, да ли у школи, цркви, јавном предузећу или било ком другом сегменту, али се препознаје и види да искрено воле своје место и да са великом љубављу то раде, те истакао да ће локална самоуправа наставити да негује њихову љубав и ентузијазам према свом месту или као што је данас случај, према простору који желе да уреде, као и да помаже финансијски.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs
Претрага
Close this search box.