Нова представа за децу у сомборском Културном центру

Представа „Како су дрво и цвет спасили свет“, позоришта „Чарапа“ из Београда, приказиваће се у „Фабрици снова“, на адреси Венац Радомира Путника 2, у суботу, 16. 4. 2022. године, с почетком у 17.00 часова.

Карте по цени од 300 динара можете обезбедити на Венцу Радомира Путника 2, радним данима, почевши од понедељка 11. 4. 2022. године, у термину од 10.00 до 13.00 часова, као и на дан представе од 16.00 часова.

У представи „Како су дрво и цвет спасили свет“ говори се о томе како наша небрига према природи данас, заиста може да угрози животе људи будућности, али и да је довољно мало добре воље и праве акције па да се ствари поправе.

Основна идеја јесте да је природа око нас дивна, жива и осетљива, као што је то дрво у представи, али да јој је потребна наша помоћ у борби за опстанак, јер, да би дрво и цвет спасили свет, неко прво мора да спаси и то дрво и тај цвет: Конкурс за хероје је стално отворен.

Ако вам се идеја учини сувише наивна, ипак размислите, можда сте сувише одрасли (ово је представа за децу), или можда имате бољу идеју како спасити свет. Па…имате ли?

Израду представе је помогло Министарство пољопривреде, трговине, шумарства и водопривреде, управа за шуме и Србија шуме а изводи се у оквиру пројекта „И ја бринем о својој планети“ који су подржали Министарство за заштиту животне средине, Секретаријат за заштиту животне средине Београда и Стална конференција градова и општина.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Тагови:

Најновије