Нова сазнања о покољу у Сомбору: Здравко жену и ћерке заклао на спавању, тела довукао у ходник и спалио?

Žrtve

Према првим и незваничним детаљима из истраге о троструком убиству и самоубиству, које се догодило у Сомбору, сумња се да је Здравко Горановић (59) жену Мирјану (55) и ћерке Анастасију (19) и Анабелу (15) убио на спавању, после чега је тела довукао у ходник и спалио их, пише Курир.

Неименовани извор је истакао да су тела мајке и ћерки затечена у првој, улазној просторији куће и била су потпуно угљенисана, до непрепознатљивости.

– Не искључује се ни могућност да су Мирјана, Анастасија и Анабела убијене на спавању, па да их је онда Здравко пренео до ходника куће, где је изазвао пожар, каже извор и наставља:

– Претпоставља се да је у питању овај сценарио, јер да је Здравко прво напао жену, ћерке, које су биле у кући, пробале би да је одбране или би побегле да се спасу. Ово су само претпоставке, јер су тела скроз угљенисана, а кућа је спаљена.

Према речима извора блиског истрази, сва четири тела послата су на обдукцију.

– Није утврђено чиме су Мирјана, Анастасија и Анабела убијене, али, с обзиром на то да је у џепу убице нађен нож и да су му руке биле крваве, највероватније је да их је све три заклао, додаје извор.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs