Нова хуманитарна акција МЗ Руски Крстур

Пре око три месеца Месна заједница Руски Крстур је покренула још једну хуманитарну акцију. Реч је о прикупљању половног намештаја који се касније дистрибуира социјално угроженом становништву или грађанима којима је ова врста помоћи потребна.

  • На овај начин помажемо грађанима који мењају намештај и онима који га немају, каже Михајло Пашо, секретар Месне заједнице Руски Крстур.
  • Акција је заживела и ево већ три месеца траје. Одзив грађана је веома добар, како оних који желе да поклоне намештај, тако и оних којима је он неопходан. Грађани долазе у МЗ и кажу нам шта им треба конкретно – кауч, двосед, тросед, фрижидер или нешто друго и онда им ако то имамо испоручујемо. Планирамо и у будућности да ову акцију, као и многе друге које су актуелне у нашој Месној заједници, спроводимо, каже секретар Пашо.

Весна Новаковић је добила двосед и две фотеље. Она се захвалила Месној заједници што је изашла у сусрет њој и њеној сестри које живе саме, без родитеља. Оно што је овој младој девојци неопходно је посао, како каже,  јер јој је Месна заједница изашла у сусрет и обезбедила намештај како би она и сестра имале основне услове за живот.

У најновијој акцији намештај је добило шест породица. Акција ће бити настављена и даље, а сви којима је потребна ова врста помоћи треба да се јаве у МЗ Руски Крстур.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs