Нови репертоар Биоскопа Сомбор

Biopskop

У сомборском биоскопу, у периоду од 26. до 30. новембра, можете погледати следеће филмове:

Чудесни свет 3Д од 16 часова
Оригинални наслов: Strange World
Дужина трајања филма: 102 мин
Држава/Година: УСА/2022
Жанр: анимирани, акција, авантура
Режисер: Don Hall

Садржај: Легендарни Цладес су породица истраживача чије су разлике претиле да сруше њихову најновију и најважнију мисију.
ЦЕНА: 400 ДИН

Ластавице Христове од 16.30 часова
Оригинални наслов: Ластавице Христове
Дужина трајања филма: 70 мин
Држава/Година: РУС/2022
Жанр: документарни
Режисер: Јулија Бочарова
Садржај: Руски документарац „Ластавице Христове“ у режији Јулије Бочарове биће на репертоарима биоскопа у Србији и региону од 24. новембра 2022. године. Редитељка каже да је циљ филма био да прикаже не само размере судбоносних догађаја у Црној Гори, већ да кроз историју српског народа и личност митрополита Амфилохија исприча о дубини и лепоти православне цркве. Филм о чудесном Архипастиру, Митрополиту црногорско-приморском Амфилохију, ученику старца Пајсија и Јустина, о процвату монаштва и духовности, о унутрашњем подвигу обичног човека и о чуду које се догодило… „Филм је веома дирљив. Ни сам нисам знао да постоји таква лепота, такви манастири на територији Црне Горе. И што је најважније, постоје људи који, у ствари, не само да чувају манастире и дух у њима, већ су тај дух и оличење православног света, који постоји не само у књигама, већ и у стварном животу. Ово је веома пријатно. Много сам уживао гледајући овај филм“, рекао је познати глумац Милош Биковић.
ЦЕНА: 350 ДИН

Вера од 17.45 часова
Оригинални наслов: Вера
Дужина трајања филма: 130 мин
Држава/Година: СРБ/2022
Жанр: трилер, драма
Глумци: Јована Стоиљковић, Петар Зекавица, Никола Којо, Бојан Жировић, Александар Срећковић – Кубура, Виктор Савић, Анита Манчић, Тихомир Станић, Вук Костић, Небојша Дугалић
Режисер: Недељко Ковачић
Садржај: У лавиринту шпијунских игара на Балкану, од Беча до Цариграда, Вера Пешић опстаје међу југословенским, немачким и британским шпијунима с двоструким и троструким агендама, сама, без идеологије, али одлучна да се бори и преживи.
ЦЕНА: 350 ДИН

Moonage Daydreamод 18.30 часова
Оригинални наслов: Moonage Daydream
Дужина трајања филма: 135 мин
Држава/Година: ДЕУ, УСА/2022
Жанр: биографски
Глумци: Давид Боwие
Режисер: Бретт Морген
Садржај: Моонаге Даyдреам је први филм који је подржало Давид Боwие Естате, које је Моргену омогућило приступ њиховој колекцији без преседана. Испричан кроз узвишене, калеидоскопске слике, личне архивиране снимке, досад невиђене перформансе, а усидрен сопственом музиком и речима Дејвида Боувија, Моонаге Даyдреам позива публику да урони у јединствени „Боуви“ свет.
ЦЕНА: 350 ДИН

Црни пантер: Ваканда заувек 3Д од 20 часова
Оригинални наслов: Блацк Пантхер: Wакаnda Forever
Дужина трајања филма: 161 мин
Држава/Година: УСА/2022
Жанр: акција, авантура, драма
Глумци: Летитиа Wригхт, Данаи Гурира, Лупита Нyонг’о, Ангела Бассетт, Wинстон Дуке
Режисер: Рyан Цооглер
Садржај: Краљица Рамонда, Шури, МБаку и Окоје боре се да заштите краљевство Ваканда од интервенисања светских сила након смрти краља ТЧале.
ЦЕНА: 400 ДИН

Тerrifier 2 од 20.30 часова
Оригинални наслов: Тerrifier 2
Дужина трајања филма: 138 мин
Држава/Година: УСА/2022
Жанр: хорор
Глумци: Давид Хоwард Тхорнтон, Јенна Канелл, Лаурен ЛаВера
Режисер: Дамиен Леоне
Садржај: Серијски убица, језиви кловн Арт враћа се тачно на Ноћ вештица. Вођен демонским привиђењем, Арт овог пута циља тинејџерку и њеног млађег брата. Кад линије између стварности и невиђене ноћне море нестају и број мртвих тела расте, брат и сестра откривају мрачну породичну тајну која може да их спасе као и да стану у крај Артовој владавини терора.
ЦЕНА: 350 ДИН

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs
Претрага
Close this search box.