Нови успеси апатинских кајакаша

Такмичари кајакашког клуба „Панонија“ Апатин учествовали су на првенству Србије које је одржано у Београду, на свима добро познатој Ади Циганлији. Наша млада екипа, предвођена Јовом Мандићем, такмичила се у категорији пионира и кадета.

Пионирка Соња Уртајл је учествовала у дисциплини К-1 1000m у својој категорији, а такође, наступала је и код кадеткиња у финалу на истој дистанци, где су девојчице биле старије од ње две године, и ту заузела 8. место.

Кадети који су представљали наш клуб поред Соње су Михаило Мандић и Марко Ковачевић, којима су финала у њиховим тркама на 1000m, односно 200m измакла за пар стотинки, а ту је била и Дајана Уртајл, која је у трци на 200m освојила бронзану медаљу. Дајана је потврдила своју добру форму пред путовање на турнир олимпијских нада, где ће имати част да представља репрезентацију Србије.

Остварени успеси су показатељ како се ради у млађим категоријама кајакашког клуба и да је тренер Јово Мандић са екипом учврстио темеље које ће они преданим и квалитетним радом надоградити са још више медаља и, сигурни смо, са више имена на репрезентативном списку.

Видан Јеротијевић

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs