Обавештење о примању треће дозе вакцине против Ковида-19

Координациони тим за масовну имунизацију и Дом здравља „Др Ђорђе Лазић? Сомбор издали су обавештење о примању треће дозе вакцине против Ковида-19. Обавештење Вам преносимо у целости.

„Поштовани грађани, обавештавамо Вас да је Стручнометодолошким упутством за ванредну препоручену имунизацију против ковид-19 и на основу одлуке Министарства здравља Републике Србије омогућено да грађани који су вакцинисани са две дозе против ковид-19 могу примити и трећу дозу вакцине по истеку 180 дана после примања друге дозе.

Сви вакцинисани грађани ће добити подсетник/обавештење од е-управе о томе да им је прошло 180 дана од примања друге дозе.

Грађани града Сомбора и насељених места који желе да приме трећу дозу, могу да се обрате кол центру града Сомбора на број телефона  064/069 82 47  где ће добити информацију о термину вакцинације трећом дозом.

Трећу дозу вакцине грађани бирају сами, а коначну одлуку доноси лекар на вакцинаналном пункту.

Вакцинални пункт града Сомбора се налази на локацији, објекат затвореног градског базена на адреси Апатински пут бб, а радно време је од 08 до 14 часова сваког радног дана и суботом.“

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Тагови:

Најновије