Обележавање улица и кућних бројева у месним заједницама “Црвенка”, “Селенча”, “Стара Селенча” и “Горња Варош”

Kucni broj

Обележавање улица и кућних бројева, у оквиру пројекта „Ажурирање адресног регистра“, спровешће се у улицама месних заједница „Црвенка“, „Стара Селенча“, „Селенча“ и „Горња Варош“, почевши од 2. децембра 2021. године.

Локације улица у којима ће се спровести обележавање, као и термине извођења поставке таблица можете да погледате у званичном обавештењу на  линку.

Уколико грађани који станују у улицама у којима ће се вршити поставка таблица са називима улица и кућних бројева, не буду у могућности да присуствују означавању у термину које је назначено у званичном обавештењу, писменим путем ће бити обавештени о њиховим обавезама по питању обележавања, месту преузимања таблица, као и другим значајним информацијама везаним за означавање.

Средства у вредности од 1.819.000,00 динара за набавку таблица са називима улица и кућних бројева обезбедило је Министарство државне управе и локалне самоуправе, а Град Сомбор извршио је набавку 140 табли са називима улица и 1446 таблица са кућним бројевима. Радове на обележавању улица и кућних бројева спровешће Јавно комунално предузеће „Зеленило“ Сомбор.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on google
Google+
Share on email
Email

Тагови:

Најновије