Обука “Методологија у раду са одраслима/вештине образовања одраслих”

Obuka

У Свечаној сали Скупштине општине Кула у току је обука на тему “Методологија у раду са одраслима/вештине образовања одраслих” коју организује општина Кула у сарадњи са Новосадским хуманитарним центром, у оквиру SEED step III програма, који подразумева подршку образовању и запошљавању. 

Током дводневне обуке, која је почела јуче, обрађује се више различитих тема: специфичности образовања одраслих и принципи учења, како мотивисати одрасле да раде на свом усавршавању? – улога тренера, организација радионица за одрасле – интерактиван приступ, развој дигиталних компетенција – примена дигиталних алата и софтвера, тимски рад у савременом пословном окружењу, једнакост приступа и стварање позитивне атмосфере, улога креативног решавања проблема у четвртој индустријској револуцији и процена успеха оваквог образовног приступа, практични приступ развоју вештина креативног решавања проблема одраслих као основе образовања 4.0.

Носилац SEED step III програма је аустријска организација Volkshilfe Solidarität, уз финансијску подршку Austrian Development Cooperation (ADA). Партнери у реализацији програма су TARA International Consulting као регионални партнер и Новосадски хуманитарни центар. На територији општине Кула пројектне активности спроводи Канцеларија за локални економски развој општине Кула. 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Тагови:

Најновије