Обуке за предузетништво одржане у Крстуру и Кули

Preduzetništvo obuka

У Кули и Руском Крстуру су, у оквиру активности SEED STEP 3 програма, који обухвата подршку образовању и запошљавању, одржане обуке „Предузетништво за почетнике“, у организацији Канцеларије за локални економски развој општине Кула и Новосадског хуманитарног центра.

Обуке су биле намењене младима и женама, као изузетно важним категоријама становништва. Повећање капацитета за запошљавање ове две категорије друштва, као посебно угрожених на тржишту рада, посебно кроз подстицање да покрену сопствене бизнисе, циљ је ових обука. Осим тога обуке су имале сврху да жене и младе уведу у принципе развоја предузетништва, кроз тестирање знања, вештина и компетенција потребних на тржишту рада и значајних за одрживост и развој малог бизниса.

Обрађиване су следеће теме: Шта је предузетништво, поступак регистрације, пореске обавезе предузетника, додатни извори финансирања, бизнис план.

Канцеларија за локални економски развој позива заинтересоване да се, уколико их ова тематика занима, обрате овој установи, како би се упознали са предузетништвом и евентуално били подстакнути на започињање самосталног посла.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs