Објављена коначна ранг листа грађана који су конкурисали за средства енергетске ефикасности

energija

Са циљем унапређења енергетске ефикасности и повећаног коришћења обновљивих извора енергије у домаћинствима на територији општине Кула, Општинско веће је крајем августа донелo Одлуку o расписивању јавног позива за доделу бесповратних средстава грађанима за енергетску санацију породичних кућа и станова. Након објављене прелиминарне, а затим и коначне ранг листе привредних субјеката који испуњавају услове, данас је објављена и коначна ранг листа грађана који испуњавају услове јавног позива.

На основу истакнутог, услове је испунило 17 привредних субјеката и 83 грађана, од тога 54 грађана за меру замене (набавке са уградњом) спољних прозора и врата са пратећим грађевинским радовима, а 29 грађана за меру набавке и уградњу котлова на природан гас. 

-Заинтересованост грађана за Јавни позив је била велика. Ово је пилот пројекат у коме су Министарство рударства и енергетике и општина Кула учествовали са по 3 милиона динара. Надамо се да ће у следећем конкурсу бити опредељена већа средства, те да ће сви заинтересовани грађани моћи да добију средства за енергетску санацију својих кућа, рекла је Сузана Мусић, енергетски менаџер и координатор пројекта, и додала да сада следи потписивање тројних уговора, о чему ће све стране бити благовремено обавештене.

Коначну ранг листе погледајте на ЛИНКУ.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Тагови:

Најновије