Одличан наступ апатинских атлетичара на 12. Новосадском ноћном маратону

Чланови Атлетског клуба Апатин настављају са одличним наступима. Овог викенда, велики број апатинских атлетичара наступио је на традиционалном 12. Новосадском ноћном маратону, који је у организацији Атлетско рекреативног клуба Фрушка Гора, одржан у суботу 26. јуна 2021. године на Новосадском сунчаном кеју.

Чланови АК Апатин наступали су у тркама на 4.200 метара, 21 километар и 97 метара и 42 километра и 195 метара. 

У трци на 4.200 метара у мушкој конкуренцији убедљиву победу остварио је Ђуро Борбељ, одличан наступ имали су и Александар Стајић који је освојио 3. место, Немања Ђурић остварио је пласман на 5. место, док је Вања Болесников остварио пласман у првих десет. Код девојака победу је остварила Весна Богишић Вицко, а титулу вицешампиона однела је Александра Буркановић.

У полумаратонској трци (21 километара и 09 метара) успешан наступ имали су Јасмина Кљајић (лични рекорд) , Марија Бубало, Игор Бакош и Жељко Пековић (близу личног рекорда).

Док је маратонску трку (42 километра и 195 метара) успешно завршио Зоран Радичанин.

Добри наступи чланова Атлетског клуба Апатин охрабрују и дају додатну енергију за реализацију припремних активности за организацију међународног јубиларног 25. Апатинског Дунавског полумаратона, који је ове године планиран за недељу 17.10. који ће поред спортског, завбавног, те хуманитарног карактера, и за који је до сад извршено близу 250 пријава из Србије, Босне и Херцеговине, Македоније, Хрватске и Мађарске. Информације и пријаве у вези са манифестацијом могу се пронаћи на официјелном сајту трке: www.dunavskipolumaraton.com

Г.Ч.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs