Одржана ауто-крос трка „Награда општине Оџаци“ у Српском Милетићу

Auto kros

У организацији АСК „Драјвер“ из Српског Милетића, током викенда је одржана 2. трка сезоне у ауто-крос такмичењу „Награда општине Оџаци 2022“. Организатори су се потрудили да на стази буду испуњени сви услови за квалитетну вожњу, а угостили су мноштво такмичара из земље и региона.

Дводневни програм састојао се од следећих садржаја: у суботу су одржани тренинзи и први део квалификација, док су у недељу настављене квалификације, па се напослетку одржало финално надметање по класама.

Међу такмичарима класе 1, победник је био Немања Јорговановић, док је у класи два најбрже довезао Зоран Савић. У класи 3, први је у циљ стигао Борислав Радосављевић, а класа 4 била је међу најнеизвеснијима и у њој је био најбољи Игор Милошевић.

У класи 5 најбољи је био Вид Зубић, а у класи 6 славио је Предраг Милић, упркос тиме што је за фаворита важио Словак, Јан Шебо.

Посебну пажњу су, на овом такмичењу, привукли такмичари који су возили у баги категорији. „Финале финала“ је било такмичење јуниора у багију, где је победу однела Хорниакова, а у крос-карту истакао се Барати.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs