Одржана девета седница Председништва Сталне конференције градова и општина

Sombor

Градоначелник Сомбора Антонио Ратковић председавао је деветом седницом Председништва Сталне конференције градова и општина, која је одржана у Београду.

На седници је представљен преглед најважнијих активности у раду СКГО током протеклог периода, као и предлог Дневног реда 49. седнице Скупштине СКГО која је заказана за 8. децембар 2021. године.

Између осталог, за новог генералног секретара Сталне конференције градова и општина предложен је досадашњи заменик генералног секретара Никола Тарбук, а чланови Скупштине СКГО на 49. седници разматраће и одлучивати и о Годишњем извештају о раду СКГО за 2021. годину, Одлуци о доношењу Стратешког плана СКГО за период 2022-2025. године, Извештају Надзорног одбора о материјално-финансијском пословању СКГО за 2020. годину и првих 10 месеци 2021. године.

Чланови Председништва СКГО на деветој седници информисани су и о кандидатурама за чланове Председништва СКГО, председника СКГО, чланове Надзорног одбора, председника Надзорног одбора и председнике одбора СКГО и Предлогу одлуке о начину гласања за избор органа СКГО на 49. Скупштини.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Тагови:

Најновије