Одржана прозивка играча “Хајдука”, јачи тим за миран сан!

Trening

На стадиону “Милан Средановић”, прозивком играча, званично су започете припреме играча ФК “Хајдук 1912”. У присуству спортског директора, Жељка Ачанског и председника клуба, Далибора Крковића, тренер Жељко Рачић одржао је састанак са играчима, на којем је јасно навео шта се од њих очекује и које су амбиције клуба у пролећном делу полусезоне.

Играчи на које Рачић може да рачуна су: Дринчић, Головић, Дамјановић, Вујошевић, Арежина, Вуковић, Масалушић, Огњен Дамјановић, Слијепчевић, Плавшић, Тадић, Радмановић, Богићевић, Шакић, Поткозарац, Ивановић, Шушњар, Михајло Божовић, Урош Божовић, Матијашевић, Влаисављевић, Кочиш, Муминовић, Миловановић, Ђачић, Лешков и Лаћарак.

Када је о распореду пријатељских утакмица реч, прву проверу “бели” ће имати на “Вашаришту” против “ЖАК-” а из Сомбора.
Почетком фебруара, тачније 2. фебруара, иду у госте “Врбасу”, 5. фебруара у Бачкој Тополи играју против екипе “Бајше”, 12. фебруара гостују у Бечеју против истоимене екипе, 16. фебруара иду у госте “Младости” из Турије, за 19. фебруар заказан је меч против екипе “Текстилца” из Оџака, док је генерална проба пред старт првенства заказана за 26. фебруар, а противник још није познат.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs