Одржана промоција кредитних линија Развојног фонда Војводине у Кули

Razvojni fond

Данас је у Свечаној сали СО Кула, у организацији ЛАГ „Срце Бачке“, одржана презентација кредитних линија Развојног фонда Војводине.

Сви заинтересовани имали су прилику да се упуте у понуду кредита РФВ намењених привреди (кредити за инвестициона улагања, кредити за трајна обртна средства, кредити за развој туризма као и краткорочни кредити за обртна средства). Што се тиче пољопривреде, могуће је аплицирати за дугорочне кредите за куповину пољопривредног земљишта, дугорочне кредите за набавку механизације, дугорочне кредите за развој сеоског туризма, кредите за инвестиције, кредите за набавку опреме за наводњавање и кредите за обртна средства. Каматне стопе се крећу од 1-3%. Новина у понуди РФВ јесте кредит за финансирање климатски одрживих инвестиција, који подразумева финансирање пројеката за смањење емисије штетних гасова и глобалног загревања.

Представници РФВ и ЛАГ информисали су пољопривреднике и предузетнике и о будућим кредитним линијама и о конкурсима чије се отварање очекује у наредној години.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Тагови:

Најновије